Over Golfers Garage

Mijn naam is Joep en ik golf sinds 1998.

Clubfitten

De eerste cursus die ik volgde was bij PCS in Breda. Walther Bouckaert vertelde 2 dagen lang over het ambacht en liet vervolgens in zijn werkplaats zien wat hij bedoelde. De tweede clubfitter waar ik “stage liep” was Lucas Hollert van Custom Built Veenendaal. Na deze leerschool was het duidelijk! Dit is leuk, dit is interessant, dit wil ik ook! De laatste cursus volgde ik bij Golfsmith en nu ben ik gediplomeerd Golfclubfitter.

 
 

 

 

 

 

 

 

Golfersgarage, hét adres voor reparatie en aanpassen van golfclubs / golfsets. Verkoop & advies van gebruikte golfsets voor heren en dames. Golfsmith dealer: reparatie van Titleist, Callaway, Ping, Mizuno, Cobra, Yes, Scotty Cameron, Spalding, Bridgestone, Nickent, Tommy Armour, Skymax, Wilson, Taylormade, Ben Ross, Nike golf, Ben Sayers, etc

  • golfersgarage@gmail.com